Focus. Don't let them see you cry

Jacka "Team Issue" - Twilight Blue
Lighter Tee "Yestion" - Purple Haze
beställde hem 2 saker idag, inte helt fel!

Har precis duschat. Ikväll är tjejkvällen ...

mms_img-13025134 (MMS)

Har precis duschat. Ikväll är tjejkvällen hemma hos oss så det blir säkert trevligt :) ska sminka mig nu. hejda! :-) kort och ovärt inlägg.. :p


Varför kommer sommaren när det endå kommer snö?

-skulle inte vara så fel med en b&j nu

Sitter just nu och spelar wordfeud och lyssnar på musik i väntan på Olivia. Sen far vi ner till sofia och wille. Kommer bli nice. Idag har jag spelat sims, vunnit mot anton i wordfeud, och sett Friendzone. Kan inte bara sommaren komma så att man inte behöver sitta inne varje dag.. så jävla less på vädret just nu.nu kommer olivia hejdå! :)

Förlåt för dålig uppdatering men jAg sitte...

mms_img310800162 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering men jAg sitter typ aldrig vid datorn. Jag är bara inne med mobilen, så jag måste börja skärpa mig! Idag är det torsdag vilket betYder skit dag... Hatar torsdagar. Ikväll blir det Ikaros så det blir Nice! :) ska börja vandra mot bussen nu hejdå! :)


sjuuk

Tumblr_m0k6rfliq21qieq9mo1_500_large
sjuk idag. Ont i huve och tengo fiebre.. Har sett breaking dawn och massa andra filmer idag, kört wordfeud och sovit. Finns väl inte så mycket mer att säga. Hejdå

Hachiko

kan ju bara säga att Hachiko är det mest underbaraste film jag har sett detta år, fyfaan säger jag bara! SE DEN!tårarna rinner fortfarande

sängen

nu blir det sängläge. Paranormal activity2 tokyo night och ostkrokar väntar, senare ikv blir det jersey shore. Hyffsatt bra kväll.

Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val.jag är less, vill ha en förändring.
Vill ha något nytt.
Är less på vintern,
vill ha sommmar nu.
Är så less på så mycket,
jag hoppas på nått bra.
Mycket kommer imellan
och det är så jävla bra.

bilder från lanet.

Lanet var jätte roligt. Mycket skratt,filmer,spel,GTA,övertrötta människor. Helt awesome helt enkelt! Var även på studion och fotade en massa. Här kommer några bilder.
iza,moa,olivia och alva. Om ni vill ta någon bilder är det okej! :)

Äntligen loooooov!

Rubriken säger allt! Fett jävla skönt med lov. Det kommer bli ett grymt roligt lov, på måndag till onsdag ska jag på lan. Kommer vara massa folk där och alla kommer vara trötta och skratta åt allt! sen resten av lovet ska jag sova:)
Ikväll blir det ikaros(som vanligt då) kommer bli roligt :) Men nuu vet jag inte vad jag ska säga bjuder på en fett gammal bild så ni blir coola.
...... snygga!

RSS 2.0