Bilder

♥hej, Nu har jag precis kommit hem efter en helt otroligt rolig kväll/natt hos Fanny, vi va ju på blåa och åt pizza och va ute lite med urgulliga juliaa oxå♥ Blandannat så såg vi den SKITLÄSKIGA Hide and seek, fyfaan säger jag bara....Aja, tog lite bilder oxå så här kommer några :)







jaa. kommer lägga in lite mer bilder sen :) men nu ska jag spela med brorsan, Hejdå

jak egger // Olivia ♥

hejsan!! :D ikväll så ska jag och Olivia sova hos Fanny. Vi ska bara ha allmänt roligt och tjocka i oss massa gottigotti♥ Olivia har tagit med sig Hide and seek . aja herrå, lägger in bilder imorrn :)

Kärlek

För mig är du perfekt ♥


sjukis

hejhej, just nu så gör jag typ inget. Är väldigt förkyld så jag sitter och typ drogar med halstabllllettter. Fattar ni hur jävla hes jag är, man hör typ knapt vad jag säger :P aja ska göra spanskan nu, herrå :)

Fredag

skönt med fredag,, jaojao! Puss gullisar!




CANON EOS 1000D +EFS 18-55mm

In my winterland

Har varit ute i det jätte fina vädret och tagit lite bilder♥





nu kan jag ju även berätta varför uppdateringen har varit PISS dålig, ju. det är ju så att nu i sexan så för vi jätte mkr läxa! så då måste man sitta med det och så. Sedan så har det ju varit SVIN kallt så jag har inte tagit så mkt bilder men nu så kommer det komma lite bilder framöver ♥

Risifrutti

Hej, efter en hel dels skottande med mamma så blev jag lite hungrig. Så när jag kom in så tog jag mig en risifruttii. Mycket gott :D Vad har ni läsare gjort idag?





Första skoldagen

Idag så a det ju första dagen i skolan :) tyckte det va riktigt kul att träffa alla ♥ Specielt alla kompisar. Dagen va väldigt lugn och skön, inga direkt jobbiga ämnen. Sedan så fick vi våran första läxa dessutom. Engelska läxa *suck* Aja nu ska jag gå herrå!

sover hos sofia

Ja rubriken säger väl allt! Jag sover över hos sofi helt enkelt :) Jag har med mig kameran så jag tar lite bilder och lägger in nångång imorn :)  Btw, skolan börjar ju imorn så jag och spfia ska gå till skolan tillsammans :) ha det bra ! hejdå


Flisa

Idag så har jag varit ute och tagit finfina bilder på våran underbara kaninhona Flisa♥





CANON EOS 1000D + EFS 18-55mm♥

God natt !

Ikväll så har jag och syster varit barnvakt åt våran kära lillebror. Vi har spelat wii och ätit gottigotti♥ Men nu så börjar jag bli riktigt trött så nu ska jag ta och krypa ner i min varma sköna säng. Godnatt!



Dröm sött, Det ska jag iallafall♥

Skoter

Idag så har vi åkt skoter♥ Det va riktigt roligt :) här kommer bilder






CANON EOS 1000D + EFS 18-55mm

Emil Och Alicia




CANON EOS 1000D +EFS 18-55mm

Lights

Dom två första bilderna jag tog med systemkameran på ljus.♥



CANON EOS 1000D + EFS 18-55

Har äntligen köpt min systemkamera!

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN SYSTEMKAMERA!! fattar ni hur jvla glad jag äääääärrrrr!!!!!♥så från och med nu så kommer det komma massa fina bildr här på bloggen!

Canon EOS 1000D♥


LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE♥

Min älskling!

Snart ,om typ nån månad så är denna älskling BARA MIN!!!!  så jkla underbart! då kommer det komma många fina bilder här på bloggen♥


canon eos 1000D ♥

Tisdagsmys

♥Ikväll så ska vi ha ett litet tisdagsmys med film och gottigott. Vi ska se filmen Hierro. Den verkar sjukt bra!

själv så ska jag äte en marabou.♥

Bilder från kalaset.

Här kommer bilderna från "mini" kalaset.









Jaa, det va alla bilder nu ska jag gå ner så hejdå!

Mini kalas hos Julia

Hej! om ett litet tag så ska jag fara på "mini" kalas hos Julia Andersson♥ Ska bli super mysigt!  Vi ska se på film och fika och bara ha almänt trevligt :) kommer ta med mig kameran och ta lite kort oxå. Men nu ska jag gå och göra mig iordning såå.. hare gött!


Man kan inte sluta ÄLSKA dig Julia!! ♥

3 bilder från nyår




Nyår

Nyår var helt klart BÄST!





lägg märke till att det är som ett hjärta ♥

nyår va helt klart bäst! önskar att jag kunde spola tillbaks tiden!!

RSS 2.0