några från igår.


GLAD

Longboard "39 - Runner" - Ape
blir att beställa min longboard imorgon då!! :DD
(den jag skulle ha har höjt priset så får inte köpa den)

här ska det va en rubrik!

ikväll blir det film och myys med syskonen! Vi har laddat upp med chips,dipp ostkrokar och dricka. Har även laddat ner Happy feet2 och I spit on your grave, Kommer bli jätte mysigt. Ha en bra lördags kväll :)

Så jävla fint!

Kan ju vara helt ärlig att jag har aldrig gillat Justin Bieber, men just denna video, så jävla vacker!

Känner du lyckan genom sorgen.

-mina biff's

Va på Paradisbadet igår. Va jättejätte roligt! På kvällen va jag med sofia,moa, wille och marcus, vi gick runt på byn och hade det trevligt. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får väl hitta på nått. På söndag ska jag va med biffarna Isak och Henke kommer bli naaaajs :) nu ska jag fortsätta att lyssna på musik, hejdå!

Peeta ♥

Y_0f753f28_large
Y_f56be850_large
Y_344766d5_large
X_1974a532_large

-

Haft ganska bra dagar nu på lovet. Sett snövit,askungen,törnrosa,tummelisa och massa Family guy och även läst världens bästa bok, som heter Jag överlevde! det handlar om en pojke som överlevde andravärldskriget. Imorgon är det onsdag då ska jag fara och chilla på ikaros sen vid halv 2 kommer mamma och hämtar mig. Då far jag och tar min sista spruta. Sen blir det att shoppa liiite sen ska vi fara och äta middag nånstans. Och på torsdag vid kvart över 8 cyklar jag in till vännäs, sen far några från ikaros till Paradisbadet :D Kommer bli jävligt nice! Men nu ska jag fortsätta läsa, hejsvejs! :)

When nothing goes right, go left

tre från idag,
har inte gjort nånting idag.. legat i sängen med datorn och lyssnat på massa låtar. Antar att detta lov kommer bli sjukt jävla långtråkigt(iallafall på dagarna) Längtar tills på torsdag iaf, för då far vi på paradisbadet med ikaros♥  nu dör datorn, hejdå!

Hejhej, har precis kommit hem från fortet....

mms_img-20940393 (MMS)

Hejhej, har precis kommit hem från fortet. Mitt lag kom tvåa för vi är ju bäst;) vi körde lazerdome oxå! Det va hur kul som helst. Och när jag kom hem hade jag fått min t-shirt och nya jacka :D glaaaaaad


Har varit och kollat på Sofia idag när hon...

mms_img740751245 (MMS)

Har varit och kollat på Sofia idag när hon spelade volleyboll, sjukt duktig var hon! Sen for vi hem till oss och spelade spel och nu har dom farit hem :-( ikväll blir det hungerspelen!


<3<33<333333<3

Longboard "39 - Blunt" - Paper
snälla mamma, den här önskar jag mig i födelsedags-present! JAG FYLLER FAKTISKT 14! ♥

RSS 2.0