My only one, is you.

Pimpling idag.Finns inte så mycket att säga om det, blöt, han som höll i det var en surgubbjävel,kallt. Det enda bra va när tim och tom kom och underhöll oss! Fick ingen fisk men det förstod jag ju iofs. Men det va ju grymt skönt att sluta halv två så! :) Nuuu ska jag gå och se tv och VÄRMA mig. pospos!

Hej! :) imorgon är det friluftsdag. Ska pi...

Hej! :) imorgon är det friluftsdag. Ska pimpla... Kommer väll inte få nå napp men, blir väll kul att sitta ute på en älv med ett litet spö och dö. Sofia och några fler är ju där så det blir Nice! Kommer ta med pappas digitalkamera så det kommer in bilder på bloggen:-) men nu ska jag fortsätta att se på familjen annorlunda! Ha en asm kväll!


Tankar som bara snurrar runt i huvudet.

Vill bara en sak nu. Och det är att det ska bli sommar. sommarlov. Göra tokiga saker som man aldrig kommer glömma. Bada. Äta glass på torget med massa fina människor. Fota som en jävla galning. äta jordgubbar. Vara ute hela nätter. Sova under bar himmel. Ligga på en äng och bara tänka hur fucking bra livet är. Äta surströmming. Sitta vid älven och grilla. Cykla runt i hela vännäs och vännäsby. Bli brun. Lyssna på Moa när hon spelar ukulele.
Bli smal.I'm back.

Tänkte att jag skulle börja blogga igen! har ju varit borta från bloggen riktigt länge nu så. Men ni måste kommentera mer för när jag väl är igång med mitt bloggande har jag ganska många läsare men inga kommentarer, så kommentera! Idag har jag inte gjort nånting typ. Åkte skoter med pappa. Lyssnat på massa musik. Kollat på gammla bilder och spelat wordfeud. men nu ska jag gå hejdå.

q

Tumblr_lye73d185s1qfam0oo1_500_large
känner att jag är sämst på att uppdatera, så bloggar när jag känner för det och har nått att skriva.

HAHAHAHAHHA


RSS 2.0