Sunset



Alla bilder är tagna av mig och får ej kopieras.

Ingen rubrik!?

hejhej! förlåt för dålig uppdatering! Har värkligen inte hunnnnnnnit, sorry... Aja i veckan så har vi typ haft B-Språk för första gången på "riktigt" Jag fick SPANSKA ♥ yyees. Imorgon så är det fredag vilket är skit skönt. vi har även läxa tills imorgon men jag har inte tränat.. ooopppss ;) Men det ska jag fixa ikväll. Men nu så ska jag gå ner och fika. Men jag lovar att uppdatera mer. Hejdå sötisar<3

mys !

jag och emil ska ju byta rum som jag sa, pappa börjar med emils gammla/mitt nya. tänkte slänga upp en snabb bild på hur mysigt det är på mitt rum nu där vi ska sova, så här kommer den ♥ 


och pappa sitter och sliter bort den gammla tapeten på emils rum ..


Nytt rum!

♥Hejehj! NU så håller vi på att flytta lite saker och så! Jag och emil ska ju nämligen byta rum :D så nu håller vi på att fixa lite!! jippiee♥ aja ska gå och hjälpa pappa nu. men jag kommer självklart vissa bilder på mitt rum sedan när det är klart. men det kommer ju kanske ta ett tag! herrå

Home!

Hoolllaa! Nu har familjen nyss kommit hem efter en trevlig dag på stan och hos mormor och morfar♥ Till lunch så åt jag och linn på ett mysigt kafe jag åt väärldens godaste skagen-röra macka!! mumma,och till middag så åt vi kottleter och pommes.. Jag tog ju med mig kameran så här kommer bilder!











Jag köpte:

3 nagelack ,lila,turkost och glittrit
En mascara
Och en Nesecär

Alla bilder är tagna av mig! Och får ej kopieras.

Mormor och morfar idag.

Hejhej! Nu så har jag typ nyss duschat för vi ska till mormor och morfar vid typ 10.. vi ska äta lunch och middag där♥ Trevligt,trevligt. Aja jag och linn ska iaf på stan då och då ska jag köpa lite saker. Kommer lägga in bilder på det som jag har köpt imorgon. För vi kommer typ hem vid 9-10 tiden skulle jag tro :) aja nu ska jag klä på mig ! hejdå! 

Bilder från igår.

Hejhej! Igår så var ju jag med sofiia och då tog vi lite bilder Så här kommer dom !









Så det va alla bilder men nu så håller linn på att locka mitt hår. så vi ses

Godmorgon!

Godmorgn alla coolingar! Nu har jag precis vaknat och ska snart gå ner och äta lite frukost :) Idag så ska jag nog inte vara med någon för jag måste värkligen träna på engelska läxan. btw imorgon så är det fredag så då blire väl kompisar såklart! Underbart.

Hejdå!


Not Afraid



Turkiet!

Hejhej! Nu är resan till turkiet äntligen bokad!!! Jipppiiiee! Vi ska fara den 24 augusti 2011! Ganska länge kvar men då har man ju något och se framemot! Här kommer lite bilder på hotellet vi ska bo på!



Hallojsan

Hejhej. NU har jag precis vaknat :) imorgon så är vi lediga vilket innebär kompisar ikväll♥ Underbart!
                                                              Hejdå

Ego bilder på sofiia

Hejhej! Just nu så är jag med Sofiia Och hon typ tar egobilder. Ikväll så blire väl byn med kompisarna:)BTW nu har alla twilight bökerna kommit hem i brevlådan!♥ Aaja så här kommer några bilder på sofiia!






Aja nu ska vi gå hejdå!!


Är hos sofiia

Hej sitter här hos sofia! :) Här kmr 2 små bilder!


Haha ser ni jag och sofiia? ↓


herrå


Juniorerna

Hej. idag så ska jag fara på juniorerna. jag kommer att fara kl 17.00 och kommer hem 19.00 tror jag det va! Vi ska laga midda där varje gång och sedan så får man typ pyssla och så :) men nu skajag träna på läxan!

här kommer en video! så jäkla bra asså!

Bilder

Här kommer lite bilder från kvällen!










Alla bilder är fotade av mig och får EJ kopieras! fråga mig isåfall.

Läxor+namsdag

Heje! Idag så har ju jag namsdag! Fick en kexchoklad av mamma. Har tränat lite på läxan nu för vi har prov på torsdag! Aja här kommer lite bilder från mitt pluggande.





Aja ska se på tv nu! Adios Amigos!

Är hos sofiia

Hejhej! JUst nu så är jag och hanna hos sofiia och har skojsigt! Ikväll Så ska vi fara till biblioteket! här kommer några bilder!






Herrå!

Ny design

Hej. NU har jag nästan nyss kommit hem från olivia. Sedan direkt jag kom hem så duschade jag sedan gick jag upp och gjorde en snabb header .Men jag ska göra en bättre nästa gång♥

Gäster,päster

Hejohoj. Idag så hade ju vi middagsgäster. Det var grannarna som kom och ät midda och sedan skrattade vi och pratade en massa. Här kommer lite bilder















Såå, nu ska jag väl ta på mig pyjamisen och kolla vidare lite på internet.


min nya tapet !!

Imorse berättade mamma och pappa att vi skulle åka och titta på tapeter till våra rum. Jag valde den här! är så jäkla glad ! Kommer bli skitsnyggt va ?



New Nails



Hiss/Diss?
Vad tycker ni?

Torsdag,fredag sedan helg!

Hejhej! idag så är det ju torsdag vilket innebär helg om 1 dag!! Nice,nice. Idag så hade vi kort dag. vi slutade tjugo över 1 ♥ikv blire väl att va me sofiia eller så. Men här kommer en liten bild från munkviken!



Saknar er alla!♥ It's true..♥

Bilderna+skolfotot

Hej, jag skrev ju i inlägget nedan att jag skulle ta lite bilder och just när jag skulle gå ut så sa pappa att skolfotot hade kommit så det kommer även bilder på det.







Holllaaa!

Hejhej! idag så har jag varit på skolan och då direkt på morgonen så for vi på b-språk på Hammarskolan! Det va jätte roligt tyckte jag. Vi ska typ få testa på alla språk och sedan ska man välja!  Jag kommer ju självklart ta spanska! Aja ska gå ut och fota nu bilderna kommer sedan♥

Flisa

jag och Linn har nyss haft Flisa i sele, här kommer 3 bilder fotade med linns kamera




Nails


molltass

här kommer 2 bilder på mig och molltass ♥

fotad med linns kamera


Sover hos fanny ikväll!

heje! ikväll så ska jag sova hos fanny :D ska bli riktigt skoj. vi ska även vara med wille,emma och marcus. Sedan ska väl jag och fanny göra nått efter det. kommer bli en rolig kväll♥ jajuste, pappa fyller är idag så efter middan ska vi äta tårta :) garttis pappa! ♥

En bild senast jag vad med fanny och dom andra.

Emma,fanny och pontus.
Hahahahah glömer aldrig denna dag♥!! :) aja ska gå nu hejdå!

Emil sötproppen

hej! Idag när Emil min lillebror va ute och cyklade med en kompis så körde han in i en släppvagn och slog sig i näsan och i läppen.. så nu har han världens fläskläpp och blod i näsan :( stackarn! aja här kommer en bild på emil.


jaa sådär ser det ut :( aja ska gå o sova nu är jävligt trött! godnatt.

RSS 2.0