Sooova

Heej, nu så ska jag strax börja dra mig mot min älskade säng är sviin trööt! Imorgon så kommer jag  nog inte uppdatera så mkt eftersom att jag ska vara med jonte typ hela dagen.Det var jag idag också förutom när vi va på stan. Men nu ska jag nog ta och dra mig mot sängen jag är skit trött.Btw idag va jag ju på stan och sedan for jag till min kusin det va darför jag inte uppdatera! men nu ska ja sova goo natt!
igår va kaninungarna 2 veckor snart kan vi hålla dom!!!


Emelie+fortet

Heeej! idag så är jag med Emelie. Ikväll så ska ju min klass fara till fortet!! Det ska bli så roooligt. Men nu ska jag göra något med emelie! sååååå.....  hej då!


Min humor

hej ! jag tänkte bara säga att guud detta är min humor
http://www.youtube.com/watch?v=UBYFr5FGBPk&feature=related

det bästa är när han dansar! så jäkla kul!




Fortet!

Hej! Idag så är det ju torsdag vilket innebär, kompis, tv och sova ! Imorrn så ska jag och min klass till fortet i umeå♥ Det ska bli så kuuuul! jag ska åka ditt med jonathan,marcus,johan + mig då ;P men jag känner ju jonathan eftersom att han bor på min gata . Men nu ska jag inte skriva så mkt mer ska kolla lite bloggar , men ni får ha det så bra så hörs vi senare! hejdå


5 bilder !!

Hej här kommer fem bilder! som jag tog igår. Skriver nog inte så mkt idag eftersom att jag ska vara ute välldigt mycket+ att jag och Emil ska snart ut på en cykeltur ;D här kommer bilderna!



Söta lilla plutt grannen!

Theo världens sötaste granne!




Jaa det va väll alla bilder från mig. Men nuska jag och emil på en cykeltur , emil börjar bli lite dampi!
ha det super duper bra ! hejdå


Kaninungarna!!!!!

HEEEJ nu var jag,mamma och syrran ute och kollade på ungarna!♥ Dom är sååå söta !! snart kan vi hålla i dom och klappa dom! fatta att jag längtar tills vi få hålla i dom!! Men det dåliga är att vi ska sälja dom ...;(  så kolla på blocket om några veckor!! här kommer några bilder på dom! P.S nu har dom fått lite päls! man ser inte så jätte bra men,men..det är 5 st
LOVE

bilden är fotad av syrran


Get hära va det bästa! Hej då




Fredag!!

Heej ^^ Idag så är det ju fredag vilket innebär kompis och talang. Jag kommer nog inte uppdstera ikväll för jag ska vara med Madde (kanske) Men  nu ska jag äta lite frukost!! Hejdå



bra födelsedag ! :)

då var man 12 då .. :) känns ju bra .. eller nått :P jag orkar inte skriva så mycket men vi kör på en liten present uppvisning tycker jag ! :)



1. doftljus som luktar jordgubbe !
2. spel
3. kort :P
4. 100 kronor
5. nagellack som jag diggar stort !:)
6. presentkort H&M
7. TWILIGHT TRÖJA !!!! LOVE TILL DEN
8. presentkort på att fixa naglarna


Happy birthday to mee!

Hej och hopp sockertopp!! Idag så fyller ju jag år villket inebär tårta och presenter ;D Jag hinner inte skriva så mkt nu men jag kommer lägga in bilder på vad jag har fått !! Ha en bra dag !!




"grattis i förskott !"

ja .. som sagt, idag kom mina kusiner och mostrar hit och firade mig eftersom dom inte kan komma på tisdag när jag igentligen fyller år :) Vi har ätit massor av godsaker och bara haft trevligt ;) hoppas ni alla också haft en toppendag !

ÄLSKAR färgen på nagellacken !!! och på den riktiga dagen, tisdag asså ! så trillar det väll in mer fina saker, det gillas hihi


Bilder

Hej! just nu så har jag värkligen skit tråkigt! Så jag tänkte lägga in lite bilder ;D
Jag vet att jag redan har lagt ut domhära bilderna men jag har inte tagigt några bilder idag pågrund av det tråkiga vädret!!

















Hihihi, gillar denna bild ;D


och denna.... ;P






Jaa, det va väll alla bilder jag orkar lägga upp !!! Nu ska jag gå ner för nu kommer våra gäster :D
vissa bilder är från turkiet och vissa har jag tagit här hemma ! ha en bra dag!


Happy

TJENARE! Just nu så är jag välldigt glad !! dvs jag har nyss fått tillbaka mitt internet för det ha varit borta sedan igår  ;( Och för att fi har fått små kaninungar!!  Tyvärr så blev det bara 4 stycken men dom är lika söta endå♥ Jag kommer säkert  lägga upp lite bilder på dom när dom har blivit större :) Men det dåliga är att vi ska sälja dom.... Men nu måste jag avsluta. Jag ska laga lite mat för mamma,pappa och syskonen är hos mormor och morfar så jag är hemma själv! sååå skönt! Men ha det bra HEJDå
På tisdag smäller det!! 12 år! längtaaaaaaar

P.s tog mitt första dopppp i älven idag! fy fan vad kallt det va!!


Frässhhh

♥Heej Nu har jag nästan nyss klivit ut ur duschen, Idag så kommer nog uppdateringen bli låg för jag ska vara med sofiia idag ♥ I helgen så kommer kanske mina kusiner och firar mig på min födelsedag. Igentligen fyller jag är på tisdag (18 maj) men dom jobbar då så dom kommer kanske på lördag!! Aja här kommer en cpbilder på mig ;P



känner mig frässhhh.


Look

Hej, Nu så tänker jag lägga ut två dagens look! ENJOY!

#1
look image

#2
look image

Nu ska jag se på wipe out!! hejdå!


en liten video på sakerna som fick följa med hem !



vi är hos emilias familj ikväll och har trevligt ;) skriver igen imorgon

Staaan

Heej! Idag har jag varit på stan med min syrra! Det va jätte kul, jag fick 1000kr av mamma att handla för. Jag köpte en kofta,linnen och en adiddas väska!! Jag kommer lägga in en video på mina saker som jag köpte. Dom kommer nog upp imorgon. Dessutom så köpte linn Twilight och då fick man fyra kort på dom i twilight,4 vykort,klistermärken och en jätte afisch!!♥ fatta att jag blev GLAD !! aja nu ska jag va med emilia! hejdå!


Look

Hej!! här kommer dagens Look!

look image

Ha en bra dag!! Hejdå


Heej

Hej! Just nu så är jag med Sofiia ;D Om ett litet tag så ska vi gå ut och sedan ska vi till sofiia ;P Men nu ska vi ut och leka våran "lek" Hej då !!


RSS 2.0