Eclipse ikväll!!

Fan vad jag längtar tills ikväll! Jag mamma linn och två andra sak fara och se Eclipse ikväll♥ Gud vad jag längtar!
Det är ju på premiären så det kommer nog va tusentals med människor där ^.^ Aja jag ville bara säga det eftersom att jag längtar grymt mkt! Men nu ska jag ta mig lite frukost och sedan klä mig. Så ni får ha en bra dag!!




Bad dag.

Heej Heej! Idag så har jag varit med sofia heeela dagen ^.^ Dat har varit jätte kul. Vi har badat,badat och badat! Och tro det eller ej men ikväll så ska vi på vännäsbadet och bada♥Efetr det så ska vi hem till Fiia och se på
 Alvin och Gänget2. Fiia har typ sett den 20000 gånger. Men vi ska se den ändå =) Nu ska vi kolla lite på datorn och sedan ska vi äta och sedan bada.
Här kommer en bild på badtjejerna


Ha en bra kväll!! herrå


(till elin & alex)

(vi rekomenderar "kiwi" :P)



Sofia♥

♥Heej! Igår så va ju familjen hos kicki och roger. Dagen och kvällen bestod av, lek,badtunna,kubb och snaks.
Jag tyckte att kvällen var jätte rolig, helt klart en lyckad dag. Idag så fick både jag och sofia bli ledsen eftersom att vi skulle hem... Det var väldigt,väldigt tråkigt att lämmna Sofia.Och jag hoppas värkligen att vi träffas igen så att vår vänskap inte slits bort.Här kommer två bilder på Sofia Och mig♥

Jag och söta Sofia♥


Sofia♥


Nu ska jag dra mig iväg och se på tv. Hare bra!!


Har ändrat mig...

Har faktiskt ändrat mig nu.. Jag tror att jag inte tar med min kamera till mammas kusin.. Jag tycker att det kommer bli så jobbigt.Jag kommer säkert ändå inte ta några bilder eftersom att jag bara kommer vara med Arvid och Sofia :) så jag tänker att det inte är lönt att ta med mig min kamera.Såå den får stanna hemma helt änkelt.Aja nu ska jag göra mig i ordning för vi ska snart fara♥ Ha det bra Hejdå.


Dagen i bilder.

Hej nu tänkte jag lägga ut lite bilder från dagen :) Det är inte så jätte många men det går bra endå!!

Det började med att vi blåste välldigt mkt såpbubblor.


Sedan så åt vi lite tårta♥


Jag,mamma och emil plockade även en fin midsommar duket♥


Sedan blev det en suuper god middag♥


Sen så tog jag lite bilde på pappa och emil♥


Älskar er!♥


Och sist men inte minst..... JORDGUBBAR♥så good!


Jaa.. det var alla bilder jag hade nu. Om ett litet tag så ska vi se en film och bara mysa. Så jag hoppas ni har haft och får en jätte mysig midsommar!!♥Good bye




Samba bebis!

Tjenare ! Satt nyss och kollade på lite videos och hittade denna sköna bebis! Otroligt gullig! Har sett videon flera gånger men har aldrig orkat lägga upp den så här kommer den♥Så cool asså!



ha en bra midsommar!!
Det kanske kommer lite bilder från dagen!

Imorgon så kommer jag ju inte uppdatera eftersom att vi ska till mammas kusin och ha kul! jag kommer hem på söndagen så då kommer det lite mer bilder!! :)


Tillbaka igen.

Tjenare! Jaa nu är väll jag tillbaka igen kan man väll säga! Idag så har jag linn och hennes kompisar badat i älven. Det va asss kul.Ähh ja sedan så har jag väll inte gjort så mkt mer har typ bara hållt på med kaninerna och sådär.Men nu så ska jag gå och kika på lite bloggar så vi ses!
Här är en liten bild på mig idag:


P.S på lördag och söndag så kommer jag inte uppdatera för då ska jag till stugan ,och vi har inget internet där ... Men heejdå!!


Bloggpaus

Jaa, nu ska jag ha en liten bloggpaus har jag tänkt. Jag bloggar ju ändå inte så mkt.. jag suger på att blogga.. Men jag ska inte lägga ner bloggen. Men jag kanske bloggar i helgen elr nått!! Så jag hoppas att ni fortfarande läser min blogg och att det kanske kommer mer inlägg i helgen.


hare bra så ses vi när jag börjar blogga igen.


Oh, Africa

 Hello. Det blev lite ändringar i schemat för vi bestämmde att wilma ska komma och hämta mig istället för annars så skulle jag ner till johanna och bla bla. Så nu sitter jag och lyssnar på denna sköna låt!

                                              Blir så jäkla glad av denna låt♥
                                                     Den känns så sommrig♥
                                                  Riktigt,riktigt bra låt enligt mig♥
 
Akon Oh, africa



                                                

SVT idag

Heej. Idag så ska ju jag fara till SVT och göra en liten inspelning Vilket betyder att jag wilma och johanna sak åka till stan och vara publik i bulldog.Som vi även va förra måndagen!! Sedan så ska vi på frasses och äta middag♥ Men nu ska jag äta frukost/lunch och sedan så drar jag mig iväg mot jojjesan♥
Hoppas ni får en lika bra dag som mig !


Emil Dansar Och Sjunger

Tjenare. Jag tänkte bara säga att gud vad trött jag är!.Igår morse så väkte emil mig kl7 snacka om att jag va trött den dagen! Och då kom han in och sa:Ida vill du spela in när jag dansar och sjunger till T.N.T?? Så ja varför inte? så jag gick och la mig i emils säng och han började sjunga och dansa.

Såå j*kla gullig♥


Hejdå


Såå Söööt

Fan vad gööllig video asså. Jag fattar inte hur han kan spela så. Han är ju typ bara fyra år.Fast man hör ju inte så mkt det är ju mest bara ett mummel men söt endå!!♥



Men nu ska jag typ prata lite med Emelie på msn så vi kanske hörs imorrn.  Ha en fortsat fin fredag!


Look

Hej hej ! jag tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg här med dagens Look :D

look image

ha det bra !

Dålig uppdatering!

Jag vet, jag vet.. det har varit skit dålig uppdatering. Jag har bara suttit som en ända stor deg klump framför datorn och spelat sims 3. Det är därför jag inte har uppdaterat så himla mkt. Men självklart så ska jag bättra mig♥
Ikväll så ska Emelie kanske sova hos mig !! ♥ Aja resten av veckan så kanske det inte blir så himla mkt uppdatering heller. Hallå det är ju sommarlov!! Men iaf på måndag så ska jag till SVT och göra en inspelning♥ Jag skriver mer om det på måndag! Nu ska jag gå och slappa framför tven ett tag sedan så kommer väll Emelie.
Ha en jätte bra kväll! Kramar


Lite bilder från idag

Heej hej! jag tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg med lite bilder som jag har tagit idag♥










Hoppas ni gillade dom♥
Ha en fin söndags kväll♥


Ny kamera!!

Heej ! Fatta vem som är glad ! Jo jag ! Jag har köpt linns gamla kamera som nu är min. för hon har köpt en systemkamera. Så från och med idag så blir det massor av bilder ♥


It's summer time baby♥

TJENARE! fatta vad nice med sommarlov nu asså!! Har precis käkat en goood lunch och strax är det efterätt♥Ikväll så ska jag vara med fanny så då kommer jag inte uppdatera så mkt..Men jag ville bara hälsa er ett trevligt sommarlov så kanske jag skriver mer imorgon!!♥ HEJDÅ


NattiNatti!

Heej! Nu så ska jag strax gå och sova..är galet trött! I morrn så är det ju Skolavslutning vilket innebär SOMMARLOV♥Satan vad nice. aja nu kan jag inte skriva så mkt mer jag sommnar snart..gäsp.
Ungefär så här trött är jag nu!



heheeh lool!
sov gott alla söta läsare så ses bi imorrn!
hejdå!


Linnéa

Heej! Idag så kom linnéa till klassen ;D det är en tjej som kanske ska börja i våran klass!! Hon är jätte snäll. Jag hoppas verkligen att hon börjar i vår klass. Desutom så cyklade jag med henne hem efter skolan. Skojsigt!men nu ska jag göra nått annat så vi ses! hejdå!


Kaninpluttarna

Hej jag såg att set var några som ville se mina kaninungar! så här kommer lite bilder på dom. Det är 9st. Här kommer bilder på några av de :)





Synd..

Tycker det är så jäkla synd att jag inte vann tävlingen där man kunde vinna en systemkamera .... Men aja it's the life! Men jag får väll nöja mig med att linn tar mina bilder..


smycke

som vanligt på senaste tiden så är bilderna fotade av min kära syster ♥ MÅSTE VINNA TÄVLINGEN HÄR ALLTSÅ !


svara gärna på frågan :)


sover över hos emelie inatt ! :D

läs rubrik ↑

kan och orkar inte fota något eftersom att min kamera kommer pajja när som helst, går knappt att ta en bild (skulle bli världens gladaste om jag vann den söta kameran hos denna tjej, skulle kunna fota HELA TIDEN DÅ) man kan ju alltid drömma iallafall .. :)

HÄR KOMMER IALLAFALL TVÅ BILDER SOM LINN FOTAT IKVÄLL

före : nöjd och glad :)


efter : lyckades kliva i en lerpöl, då är det inte så kul längre .. 


Freedag!

Tjenare! idag så har det varit en ganska chill dag. På morgonen så såg vi en film med klassen som hete big mommas house2. Den var jävligt rolig ska jag säga. Sedan så hade vi  knytkalas med massa gott. Sedan efter skolan så var jag med sofiia och vi hade bara skoj skoj!♥ Till middag så blir det väll pizza och sedan så blir det kanske att vara med emelie elr något annat! så jag tror det kommer bli en bra fredag!
en bild av filmen vi såg! (big mommas house2)



Men nu ska jag lyssna på lite musik.ha en bra fredag! hejdå


Goodmorgon!

Nu har jag precis stigit upp från sängen??!! jag vaknade och tittade på klockan och jag fick lixom panik för jag trodde klockan va ÅTTA men den var ju bara 6! Så jag sprang upp från sängen och drog på mig lite kläder.Och då kom pappa upp och sa varför jag va uppe så tidigt. Det var då jag såg hur mkt klockan var.. Så jag försökte lägga mig och somna om men det gick ju verkligen inte! Så nu sitter jag och lyssnar på
sean banan skaka rumpa! jag lovar det kommer bli sommarens sommarplåga! Men nu ska jag ta lite frukost och sedan så drar jag mig mot skolan!


Hemma från...

Nu är jag äntligen hemma från... Marias nagelvård! Jag fick sluta skolan lite tidigare och cykla in till vännäs och fixa naglarna! jag har även tagit en bild så ni får se hur dom ser ut.
Dom är finare i verkligheten!



nu ska jag göra något!ni får ha en bra dag!


Nikon Digitalkamera L110

Hej! fan vad jag vill vinna denna kamera!!Desutom så är det än tävling på en av mina favvo bloggar! guud jag vill verkligen vinna denna!! jag gillar ju att fota så det är ju hur bra som helst! hät kommer en bild på kameran man kan vinna!!



håll tummarna för mig nu!! Hoppas,hoppas hopppppas!!


RSS 2.0