Bilder från kvällen

Hejhej, Nu har jag och grannen nyss kommit hem till mig. Kvällen va jätte rolig. Här kommer lite bilder ♥






så deet va alla bilder. Men nu ska jag ta och äta lunch :) hörs senare

Sover hos grannen inatt

Heej, Jag ville bara säga att ikväll kommer jag inte att uppdatera något för jag ska sova hos lillplutt grannen ikväll.Vi ska sova i hennes husvagn. Det ska väl bli roligt. Jag ville bara såga det så ni inte tro att jag typ inte orkar uppdatera :P men nu ska jag ta och spela lite sims3 hare bra!! Hejdå

yey



nu äntligen har jag köpt min efterlängtade tidning, man fick 3 st affischer (bild nere) och en mega bigga eclipse affisch (övre bild) fett nice :D haha

nu ska jag va med grannen bye


Heemma nu

Begravningen var otroligt fin. Saknar dig sjukt mkt gammelmormor.. Gammelmorfar har väntat på dig länge nu. Och äntligen kan han ta din hand och ni kan gå vackra hand i hand där uppe. Hoppas du har det bra nu älskade gammelmormor. Jag nästan kände att du var med oss♥


Baaadaa

Heej hej, Om ett litet tag så ska jag, linn och sofiia till Hjågsjö och baada♥ Ska bli riktigt skönt med ett litet kvällsdopp. Jag tar inte med mig kameran för jag riskerar inte att förstöra den! Men nu kommer sofiia så nu ska vi fara hejdå!! :D


Hos fanny nu.

Hej hej, nu så är jag med fanny. Vi håller på att göra kladdkaka(muummaa) Sedan ska jag hem och se
Jon and Kate plus eight Sedan cake boss. Men nu ska jag ta och avsluta så vi ses! Hejdå.

Nattinatti

Ska ta och sova nu är sjukt trött♥
Så nu säger jag GOD NATT!!

Är men bästa Sofiia

Tjingeling :P

Just nu så är jag med sofia :D

Ska typ bada i älven lite senare. Som ni ser så har jag & Sofia gjort en ny header och design. Amen nu så ska jag  ner och äta lunch, kötbullar och mos (mums) Skriver mera senare.
Här kommer även 2 bilder jag tagit




A det var bilderna ♥

Hare

Heemmaa

hej alla glada prickar!! Nu har jag nyss kommit hem från stugan. Som sagt så tog ju jag med mig kameran och skulle fota! Men tyvärr så blev det inte så många bilder..men här kommer dom.





Jaa det var alla bilder men nu ska jag ta och packa upp väskan såå heejdå!

Far till stugan idag!

Hallå! Idag sa ska familjen fara till stugan (igen) det ska bli kul tycker jaag! Jag tar med mig kameran så att jag kan ta bilder men det kommer säkert inte bli många för vi ska bara vara där tills på söndag! Och det betyder ju oxå att jag inte kommer kunna uppdatera.ja juste idag elr imorrn(söndag) så ska vi till en jätte fin strand vid mormor och morfars stuga den heter länkebo. Det är jätte kul där sedan ska jag bara sitta och jäsa i solen♥ Ska fara nu så vi ses på söndag med lite bilder!! Heej då :)

Good night!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och sova♥Så jäkla sköönt! Aja sov gott alla söta läsare!

Med denna bild säger jag GOD NATT♥


Hallå.

Hålla alla glada mönniskor! Sorry för dålig uppdatering men det kan bero på att jag har varit med kompisar och har bara varit ute hela dagarna.. just nu så gör jag ingeting ska snart gå ner och se på Jon and Kate plus eight Sedan blir det cake boss. dom pogramen är riktig bra och maan får en mysig kväll Men nu ska jag ta på mig "nattserken" och ta och mysa in mig i soffan! Hoppas ni får en trevlig kväll! Bye bye!

Home sweet Home!

Hej! Ny har jag nyss kommit hem från stugan! Det har varit så himla roligt där! Varmt väder och skönt vatten! Jag har ju även tagit bilder som jag tänkte lägga upp! btw några i stugan har ju en Chihuahua som vi har varit och kollat på!!! Snacka om att den va sööööööööt! Jag började nästan grina när jag såg den! Aja jag kommer lägga ut en bild på den i detta inlägg så scrolla bara ner. Här kommer bilderna!











Och sist men inte minst..... den söta Chihuahuan!!


Jaa det va alla bilder! Men nu ska jag gå och packa upp väska så hörs vi sen :) hejdå

Stugan here I come!

Tjenare! just nu så sitter jag i bilen och mamma och pappa håller på att packa in i bilen!! Två dagar vid havet väntar!! Stugan here I come ♥

Nu rullar vi iväg här så det är bäst att jag publicerar innan internet bryts :P

HARE BRA ALLA GOA LÄSARE SÅ HÖRS VI PÅ SÖNDAG MED MASSA BILDER !

Torsdag.

Hej o hopp sockertopp! Idag så skulle vi ju egentligen till stugan men det blir ändrade planer. Såå vi far till stugan i morgon och kommer hem på söndag♥ Det dåligaste är att jag Inte kommer kunna uppdatera på bloggen eftersom att vi har inget internet där.. Men jag skriver ett inlägg imorgon innan vi far!! Hare gött.!

Twilight tidning

Heej Heej. Idag så va jag och mamma på affären och då köpte jag världens bästa tidning joo en Twilight tidning. desutom så fick man 12 snygga posters!! Love it!


 
inte jätte bra bild men jag skakade lite gran ;P
Men nu ska jag ta och sluta för jag ska läsa lite i tidningen.
hejdå


Lycksele i bilder!

Heej hej, Idag så va ju vi i Lycksele! Jag tycker att dagen har varit riktigt rolig!! Tyvärr så tog jag bara kort på björnarna för dom andra djuren va lite vilda och galna♥











Jaa det va alla bilder men nu ska jag ta och droga med halstableter sedan ska jag sova!! Hej då.

Lycksele

Heejhej, Idag så ska familjen till lycksele.Jag tror att jag känner mig ganska pigg ändå för att fara. Va ju lite sjuk igår! Aja vi ska vara på lycksele djurpark såklart och kolla på djuren. Sedan ska vi typ äta middag på någon resturang. Så då vet ni vart jag är idag! hejdå


GammelMormor

Sov gott nu gammelmormor♥ WE MISS U....

Trailer

Det kommer att komma ut en twilight parodi. Vampire Suck. Men det ser snarare ut som en new moon parodi. . Lägger upp trailern så får ni av göra själv.




Ska man kanske ta och se den??



Stugan i veckan

Heej heej. Idag så ska jag vara med sofia. I veckan så kommer uppdateringen bli ganska låg efter som att vi ska till stugan och sedan ska vi till lycksele. Själv klart ta jag med min kamera så att jag kan fota. Desutom så har några i mormor och morfars stuga köpt en chihuahua♥ Guuud jag tror jag kommer avlida när jag ser den!! Vi ska fara på torsdag och till lycksele på tisdag typ! Jag kommer själv klart skriva ett inlägg innan jag far på mina äventyr.
Tror inte jag kommer uppdatera idag för jag ska ju vara med sofia och ikväll kommer våra kompisar som ska sova över. eller jaa det är ju mammas kompisar..
Meen nu ska jag ta och göra något annat Hejdå.

Någon som vill köpa kaninungar tryck HÄR.



Hemma.

Hej. Nu har jag nyss kommit hem från bengan♥Dagen har varit sjukt rolig!! Men ett liiteet besked är att jag tog typ bara tre bilder så jag orkar inte lägga in dom. För jag va typ bara med Pricken det var ulla och rolands hund!! Men nu ska jag ta och avsluta jag linn ich emil ska ner och fiska :) Ha en bra kväll!


Släktträff!!

♥Heej!! Idag så ska jag på släktträff♥ Så uppdateringen kommer inte vara så bra, för jag kommer hem typ kl: 11.
Jag tar med mig kameran så att jag kan fota lite . Men nu ska jag gå ner och fika såå vi kanske ses imorrn.


Sweet Seed Och Salem Al Fakir.

Heej! igår så var ju jag och kollade på Sweet seed och salem al fakir+ massa fler. Jag tyckte ju så klart att salem och sweet seed var bäst! Jag tog även lite kort så här har ni!P.s kommer inte uppdatera idag ska på vännäsdagarna med sofia!! Sweet seed ska spela då kl1

Sweet seed



Salem al fakir.



Och en bild på pappa ich emil som ville att det skulle sluta ;P


Nu ska jag gå Hejdå!


Torsdag=en bra dag

Hello! idag så är det ju torsdag. Vilket innebär Sweet seed o Salem al Fakir♥ Och för er som undrar så är
Sweet seed min kusins band ♥ Dom är riktigt duktiga!! Jag ville bara upplysa er om det så ni inte tror att jag är död elr något :) Det ska bli så himla kul ♥

 Nu ska jag göra något annat! Hejdå!


Ö-vik i bilder.

Nu har jag nyss precis kommit hem från Ö-vik. Dagen har varit jätte rolig! Här kommer lite bilder från dagen.







Det jag köpte!!





+en klänning men bilden försvann!

Men nu ska jag gå ner!! Heejdå!


ö-vik imorgon

tänkte bara beräta att det kanske inte blir någon bloggning imorgon för familjen ska till ö-vik ♥ jag,mamma och Linn ska gå i affärer och kolla kläder. Pappa och Emil går väll typ på några tråkiga ffärer skulle jag tro. Sen blir det middag med familjen på droskan i umeå ♥ vad jag köper visar jag typ på torsdag !

Sov hos Wilma inatt.

Heej! Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag och johanna sov hod Wilma inatt ♥ Vi hade jätte roligt! Vi badade heela tiden! Sedan så såg vi Pojken i randig Pyjamas den va så himla bra!! sedan så la vi oss i sängen och pratade lite gran och sedan sommnade vi vid tre♥ Ikväll så ska vi fara till Johanna och ha skoj! Men nu så ska vi ta och värma oss!!  hejdå!!


Twilight mobil!

Heello. Idag så har jag varit med sofia heeela dagen. Jaa.. ni kan ju gissa vad vi har gjort?? Joo badat♥Det har varit jätte skoj. Efter maten så kommer ingela,hasse elin och alexander. Elin ska ju köpa en liten go kaninklump.
P.S kaninungarna är ute på blocket nu!

Här kommer en liten bild på min Twilight mobil :)
 
Men nu ska jag gå!! Hejdå

wheels idag

Hej. Som jag berättade i ett inlägg igår så var vi på wheels idag, vi åkte dit med kicki och roger i deras snygga bil ! Jag hade ju inte med mig kameran för jag orkade inte men här kommer iallafall en liten bild på mig som Linn tagit ♥

andledningen till att håret blåste var för att  roger hade nere taket på bilen !




Wheels tomorrow.

Hello! Imorgon så ska familjen + kicki och roger på Wheels.Det ska bli jätte kul.Tyvärr så tar jag inte med mig kameran utan jag kanske kan ta någon bild med linns kamera som jag för lägga ut♥ Jag ville bara skriva detta så ni vet att jag inte kommer uppdatera imorgon! Men nu ska jag se på tv sedan blir det kanske att kolla bloggar. Så jag säger Hejdå så kanske vi hörs på söndag!!


Naglarna klara.

Hej. Nu blev jag precis klar med mina naglar. Så här kommer resultatet.INTE så jätte bra.

Det jag använde


resultatet(det ser bättre ut i verkligheten)


Men nu ska jag göra något annat! hejdå
Uppdaterar inte ikväll ska va med emelie


Nagelfix + Inga bilder

Hej!! Nu har jag precis kommit hem från umeå.jag tycker att det har varit en rolig dag.♥Tyvärr så lägger jag inte upp några bilder eftersom att det inte blev så många.. Så istället så ska jag fixa naglarna istället så jag lägger upp bilder på det senare när jag är klar!! :) P.S hundvalpen var jääätte söt!
Men hejdå!




Fart till umeå en sväng.

Hej alla bloggläsare! Idag så ska jag och min mamma och mina syskon till umeå en sväng till fyrahgården.Min kompis Fiia ska även med. Det kommer bli skit kul.Jag tar även med min kamera så att jag kan ta kort och lägga ut på bloggen.Efter det ska vi kanske till min kusin sofia och kolla på hennes hundvalp hon har köpt.Och då kommer jag säkert ta kort på den. Men nu ska jag trampa iväg till bilen sedan far vi! Heejdå!


RSS 2.0