2010

här kommer en liten Resum på mitt 2010 här på bloggen

i januari så startade jag min blogg! det här va den första bilden jag la upp.

I februari så var det semeldagen. Jag minns att jag tog detta kort på emil och tyckte att jag var värsta proffs fotaografen! ;S


i Mars så var det ju Big JUmp här i vännäsby. så dan efter så for jag och sofia inklusive emil o mamma till big jump hoppen o hoppade :D två härliga bilder,





I April så tog jag och linn lite bilder när jag tillexempel kastade mig i snön....


i maj så fick vi våra kaninungar! Jag fyllde även 12 år.



I Juni så var välldigt många av grannarna här och kelade med kaninungarna! Emilia med Gloria tror jag..


I juli så va salem al fakir och spelade i umeå.


i augusti så fick jag och mina kompisar gratis pizza av Samir :D




i september så gjorde vi om mitt rum, så då sov emil med mig.


i oktober så for vi och hämtade våran kattunge Bill!


I november så for jag till stan med mina underbara vänner!


Också nu är vi i december. det var JULAFTON! :D


Jaa, det va en liten resumeeee på mitt år här i bloggen ! ha ett riktigt gott nytt år!



GE MIIG

VILL HA VILL HA VILL HA!!!!!♥


Bill

Bill är min supersöta lillkille!♥





Bilder från julafton

Hej, här kommer bilderna från julafton :)







Bilder på det jag fick :)



1 En kudde
2 Ett rött Wii
3 Juleskum
4 ett halsband
5 300kr
6 Jätte sköna tofflor

Wiiet

skabb bild↑


Julafton idag!

Idag så är det JULAFTON!!!!!♥ Känns jätte härligt. :D Just nu så ligger jag i sängen och ser mitt stoora packet som väntas på att bli öppnad av dens nya ägare :) men nu ska jag ta och öppna det, ska ta massa bilder idag som jag lägger ut senare, kommer även ta kort på det jag har fått, Hejdå!


uppesittarkvällen

Ikväll så är det ju Uppe-sittar-kvällen. Då blire väll att se nån film och bara mysa♥ Själv så längtar jag nå jävulskt tills imorron. Vill bara öppna alla julklappar nu på en gång! :D Men,men.. det går ju ej..! Nä nu ska jag ta och avsluta detta inlägg! hejdå!


JUL-LOV!

ÄNTLIGEN!! jul-lov! gash så härligt. Inatt så sov jag och wilma över hos johanna, det var värkligen en jätte rolig kväll♥Vi bytte även julklappar. Av wilma fick jag ett jäättee sött halsband med en liten ekorre på♥ men nu ska jag gå och njuta av den första dagen på JUL-LOVET!! bara 3 dagar kvar till julaftoon!!




hare gött!

Staying Alive



hahahaha! göölig man va'!


F*ck för rubriker!

Ja, rubriken säger väll allt! jag hatar verkligen ruuubrikker! usch.. Aja, idag så har vi inte gjort så jätte mkt, på morgonen så skulle vi fortsätta med våran forskning, sen så gick jag, johanna och olivia hem till mig och hämtade min gympa-väska(hade glömmt den) sen så tränade vi i kyrkan, sen åt vi mat, sen så hade vi matte o svenska sen idrott sen va dan slut ♥ så nu sitter jag här och typ håller på att svältaihjäl! åt typ ingen lunch.. sedan så har vi inget gott fika! vill ju ha SPECIAL-K ! det är gott det♥ Ikväll så skajag  typ inte göra nått ska fara ner på biblan och hämta en bok. sedan blire väll bonde söker fru! hahaha dom är så charmiga! No0T aja nu är jag typ lite överspidad så nu ska jag se på lite tv sen så blir jag nog lugn ;D hahah, aja HEJDÅÅÅ♥

HejoHopp

hejsaan! JUst nu så ligger jag nerbäddad i soffan :( har nämligen fått JÄTTTTTEE ont i ryggen (även i hjärtat) Det är så att när jag typ böjer mig ner eller går så trycks lugorna ihop och då för jag svårt att andas och det gör ont i hjärtat och ryggen och även när jag ska dra in luft... :( mamma tror att jag har fått nån låsning men jag vet ju ingenting om  sånt så jag får väll tro på det. Ja iallafall så ligger ju jag här i soffan och typ har ont.. så har emil gett mig en plinga som jag kan skaka i så då kommer han och frågar vad jag vill ha och då så hämtar han det♥ Hur nice är inte det igentligen? hahaha han är för söt alltså!
Men nu så ska jag ta och vila lite. hejdå.


Min älskade lillebror, du är bara för söt!♥

Bilder från igår

kvällen var värkligen jääättee rolig :D ♥







Hhahha testade Wilmas glasögon <3






hahah ja det va alla bilder! men nu ska jag gå herrå!

Sitter på skooooooolaan

hejhej! Just nu så sitter jag på skoolan! ♥ Med Madde, sofiia och Moa! höhöhö buusigt! Ikväll så ska vi på tre-rätters middag på Juniorerna♥ gööt,gööt! aja ska gå nu hejdå!

En gammal bild på mig o sofiia

SAKNAR SOMMAREEEN♥♥


Eclipse har kommit!

YEESSSSS!! nu har äntligen Eclipse kommit hemi brevlådan♥ så alldelens snart så blir det att sätta sig framför tv:n och se ECLIPSEEEE!! lovelovelovelove! aja hejdå!



BTW: tog bara nån random bild! ;P

Hemma

Hej nu har jag nyss kommit hem från stan. Var inte där så länge men fick iaf med mig en mössa hem från stan! Är helt tokig i mössor nu! Men nu ska jag ner och äta! såå hejdå!

mössan jag köpte.
EVEREST T STRIPE HAT F10 BLACK
hejdå!

Begravning idag

Hej..! Idag så ska ju jag och familjen fara på begravning.. Så jag kommer inte att uppdatera på dagen. Sedan efterdet så ska vi in till stan. Jag ska köpa julklappar till Sofiia, Wilma och Emilia. Sedan så ska jag oxå köpa ett par leggings om jag får.. Men nu så ska jag gå ner och torka håret och fixa mig lite. Skriver mer när jag kommer hem♥ Ha en bra dag.



Sofiia, Finns här om du behöver prata!♥
Din mamma kommer alltid finnas hos dig! Och det vet du..
Det vet även alla andra! ♥

RSS 2.0