Video

hej här kommer videon på min och sofiias lek!!  INGA kommentarer!!




Sofiia! <3

Hej! Idag så ska sofiia komma till mig! det ska bli jätte roligt ;D och då ska vi göra våran konstiga lek.. vi kommer spela in en film så får ni se hur den går till! Föra gången vi gjorde det så blev jag lite dampi! så jag kräktes.. ;] Men ni får vänta och se tills videon kommer! men nu ska jag fortsätta att prata med emelie så inte hon blir ledsen. Här kommer en liten bild på mig! jag är lite dampi nu.. det blir jag alltid när sofia ska komma!♥



P.S det kommer nog välldigt mkt bilder oxå!
hare bra!
tyvärr... det kommer inga bilder. Sofia skulle på kalasssss.. ;(




Hej igen!

Hej igen jag ville bara vissa detta klipp som kommer vara med i ANDRA AVENYN ikväll detta klipp är så himmla bra!! och som linn säger "man får rysningar av det"se och njut!




Prao

Hej o hopp sockertopp! idag så ska våran klass praoa det ska bli ganska kul! Men idag så ska jag praoa hos mamma och imorrn hos Pappa ;D men det ska inte bli roligt att praoa hos pappa för han jobbar med att laga bilar och sånt....not funny!! Aja nu ska jag ta och få i mig lite frukost och sedan blir det att se andra avenyn med mammis för jag hinner inte se det ikväll för vi kommer hem vid halv 10. Men ni få ha en bra dag! hejdå


nu är vi hemma ! :)

Hej o Hopp Sockertopp !
kvällen har spenderats i staden med kära familjen + mostrar. Vi käkade först indisk mat på någon resturang sen gick vi till ett annat ställe. Nu är jag mega trött och ska hoppa ner i min älskade säng ! godnatt ♥

fotograf : syrran



 

Look

HEj nu kommer dagens look !!

look image

P.S jag kommer kanske uppdatera idag! För det är ju ganska mkt sol ute så då kommer jag väll bara vara ute! Och ikväll så ska vi på en resturang så då blir det ingen bloggning alls!!

Men ha en bra dag! Herrå


Bilder!

Hej här kommer lite bilder som jag har tagit ikväll! ;D









Men nu ska jag gå och göra något annat!!
Hoppas ni tyckte bilderna var fina!


Fredaaag!

Hej o Hopp Sockertopp! Nu har jag precis klivit upp från min underbara säng! Idag så ska vi ha engelska läxa+ att jag ska ha boktips!! Det är när man tar med sig en bok och sedan pressenterar man den och sedan läser man lite ur den.. Och det är så jobbigt! Aja men nu så ska jag ta på mig kläderna och sedan ska jag äta frukost! Men ni få ha en jätte fin fredag allihopa! Hejdå


Lite mindre bloggning nu...

 Hej o Hopp Sockertopp! Jaa, nu kommer det iaf bli mindre bloggning ;( Det är darför att nu har vi börjat med läxorna igen.. Vi har ju nyss blivi klart med Nationella-proven och då hade inte vi några läxor, för dom tyckte det blev för mkt! Men nu har vi börjat men läxor och prov igen ;( ok´ch det är inte så kul. Men nu ska jag se världens bästa tv-serie ANDRA AVENYN !!♥ (jag ser det på datorn för jag blir så jäkla trött på kvällen) Men ha det bra!! hejdå!

Ja då är det dags att börja plugga igen då , *suck*


Usch vad jobbigt med läxor!!! men självaste skolan är super kul!!


Godmorgon

Hej o Hopp Sockertopp♥ Nu har jag precis vaknta och ska strax ta på mig lite kläder! Sedan så ska jag gå ner och äta frukost och sedan bär det av till Skolan =) Ja det var väll allt jag hade att säga! men nu ska jag gå ner och äta frukost för nu börjar det kurrrrra i magen !!
jag kanske uppdaterar när jag kommer hem!
Ha en jätte bra Måndag allihoppa !

Gammling i repris

Här kommer en liten video i repris på bästa sofia !♥






Sofia dag idag !!

Hej o Hopp Sockertopp! Idag så kommer jag inte uppdatera så mkt på bloggen eftersom att jag ska vara me sofia+ att det är fint väder ute så då kommer jag typ bara vara ute♥ Jag ville bara skriva det här så ni inte blir besviken på att jag inte bloggar ;P men ni få ha en fortsatt fin söndag så kanske vi ses senare idag! 
 


Kvällen i bilder+ en video

Här kommer bara lite bilder men det får duga!! ENJOY

Jag och mitt älskade godis..


Sedan så pratade jag lite med sofia på msn, och lyssnade på kiss ;)


och som sagt här i vännäsby så är det ganska mkt snö kvar men inte mkt

En liten bild på jag idag  


och videon


Fredag!

Heej o hopp sockertopp!! Idag så har jag varit på skolan! det va faktiskt en ganska långtråkig dag ;/ men nu är det ju fredag så då ska man vara glad♥ Ikväll så ska jag inte göra så jätte mkt ska väll gå ut och vara med kaninerna eller hoppa hopprep eller äta godis...?! Men jag kanske tar lite bilder idag och slänger ut här på bloggen ! Men ni får ha en fin fredag!!♥


Look

Ingen märkvärdig. men dagens look är det ju ialafall ! ;D 

look image

sorry för usel uppdatering men jag har bara varit med kompisar ;P

Godnatt!

hej! Nu så ska jag snart börja dra mig till sängen, jag är as trött! men Filmen som vi såg var faktiskt ganska bra, men jag tänker inte se den nån annan gång. Om jag inte blir tvingad iallafal!

Det här är jag nu ungefär!! ↓

Men sweet dreams allihopa!

Alice i underlandet

Hej o hopp sockertopp !! Ikväll så ska jag och mamma fara och se på alice i underlandet! det ska bli jätte kul! men nu ska jag inte skriva mer för jag vill bara vara ute i det fina vädret! Ha en soligdag allihopa!



hejdå!

godmorgon

idag är det toppen väder ute = ska försöka vara ute så mycket som möjligt så vi får se hur det blir med uppdateringen idag, kanske slänger upp någon liten bild från dagen senare men vi får se :)

bild från igår

PARADISBADET !!

Hej och hopp sockertopp! Idag så kommer jag inte uppdatera något alls på bloggen eftersom att vi ska på paradisbadet och bada idag ♥ jag ville bara skriva det här så ni visste att jag inte kommer blogga idag!! Men ni får ha en jätte bra dag allihopa!!

Propmätttt!!

hej o hopp! Nu har jag precis ätit middag (tacos) smaskigt!! men idag så har jag och mamma varit på trollungen och köpt en pressent till emilia♥ Det var en afisch med hello kitty på!hon vart superglad. Men nu ska jag gå och vila så jag inte spyr ;P ha en bra kväll!!
Btw ikväll blir det talang och solsidan ! :D

Vad ska jag göra?

Någon som vet vad jag ska göra? jag har pisstråkigt och vet inte vad jag ska göra skriv en komentar om vad jag ska göra!!!!!

HJÄLP MIG JAG HAR AS TRÅKIGT!!!!!!

Look

Hej! här kommer dagens look!

look image

Dålig uppdatering, jag vet....

Hej och hopp ! Jag vet att jag inte har varit så jätte bra på att uppdatera dom senaste dagarna men jag har bara inte haft tid... Jag har typ varit med emilia hela tiden och sedan så har jag bara varit ute :P Men jag ska försöka bättra mig !!♥  Ha en jätte bra dag!!

linn tjuvbloggar !!

tudelo.
Det är jag som är Linn, Idas snällaste och bästa syrra :P ! Ida har ju babblat om att hon ska göra en ny header men jag tycker inte det hände så mycket så jag tog saken i egna händer, tjuvade hennes dator och gjorde en ny header till henne. Det finns en risk att hon kommer döda mig men jag håller tummarna :P

ha det bäst alla idas gulliga läsare

Kompis dag idag

hejhej, idag så ska jag vara med emelie ;D det ska bli jätte skoj! ! Jag håller på att fixa och tricksa med en ny header/design nu :) så jag hinner inte blogga så mkt mer nu men ni få ha en fortsat trevlig dag!!

bilder & en kort liten film

Jag och Linn har varit ute ett tag i det lagom härliga vädret, some pictures här nere ↓ ENJOY !! ♥







Anonym.

Jag tänkte bara skriva att det är ingen idé att skriva fula saker utan namn och bloggadress!!! Bara så ni vet så kan jag kolla på IP nummret och se vem du/ni är !! Jag vill faktiskt veta om det är roligt och skriva fula saker om andra! Jag får lägga upp vilka bilder jag vill!!! Jag kanske vill lägga ut lite normalare bilder en massa ego bilder!!!
Jag ville bara skriva det här för jag blir så J*VLA arg !!! 

                                    

                                              Ni som inte skriver sådant
                                                 ni betyder verkligen!♥

Uppdaterar inte mer idag...

Hej! Jag tänkte bara säga att jag inte uppdaterar nåt mer idag.För ute är det hur fint väder som helst så jag ska bara vara ute och ta det lungt men jag uppdaterar imorgon!♥  Ha en fortsat fin dag !!!


Stan

hej nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit på stan en hel dag!! här komer bilder på vad jag har köpt :)

En söt kjol från h&m


En rosa skjorta från ginatricot


En svart kofta från ginatricot


Och ett sött linne från h&m


sedan köpte jag ett par leggings och ett nagelack men orkar ej lägga ut en bild på det :P
Ha en bra dag!

Talang+solsidan

Ikväll blir det att se talang 2010 och solsidan!♥





Hejdå


Rubrik sjuk !?

Tjosan!som ni kanske ser så vet jag INTE vad jag ska ha för rubrik! vad gör ni idag då ?? Själv så gör jag inget vettigt ;) Aja för en liten stund sedan så gjorde jag lite "fransk" manikyr men tyvärr så hade jag inget genomsinligt nagelack så det fick lov att bli utan, men imorgon ska jag mamma & linn på stan så då ska jag köpa ett genomsinligt nagelack ♥ Men nu ska jag och pappa gå ut och jag ska fråga om han kan ta ner min cykel :D
lägger in en bild så inlägget inte blir så kort .....



GUD JAG VILL FARA OCH SE KISS I SOMMAR MEN JAG FÅR INTE!! DUMMMMMA MAMMA OCH PAPPA!!
men jag får nöja mig med att jaag har en KISS afisch på väggen ;P


Look

Heej här kommer dagens Look

look image

Ha en bra dag !

Glad påsk!

Heej! Idag så är det påsk!! Så kul :D Aja när jag vaknade så låg det ett påskägg på mitt säng-bord så jag snabb på att öppna det men det var bara en hundralapp där i ;) Men när jag kom ner sa mamma att jag skulle köpa vad jag ville för det så ett tag efter så for vi på affären och då köpte jag en påse med godis som jag ska he i mitt rosa påsk-ägg. Men jag köpte oxå ett vitt nagelack. Men jag upp 

daterar inte så välldans mkt idag för jag vill tillbringa min tid med familjen 

 

Ha en bra dag !


Tjenare


>En liten bild bara<



Jaag rockar!! :P

RSS 2.0